I gang med Doidy Cup

Før første brug

Før første brug vaskes koppen med varmt sæbevand og skylles derefter med rent vand.

Introduktion af Doidy Cup

Når du først introducerer Doidy Cup, brug en lille mængde væske og hold koppen under bunden. Placer kanten på underlæben så barnet kan drikke efter ønske. Efter et par uger tager barnet håndtagene og forsøger at drikke mere uafhængigt. Derefter vil barnet selv begynder at tage koppen op og sætte den ned igen.

Der kan være noget spild, men husk, det er den eneste måde, barnet vil lære.

3+ måneder

Doidy Cup kan bruges fra 3m+ til udpumpet brystmælk eller modermælkserstatning og undgår behovet for at introducere en flaske eller en kop med tud i fravænnings processen. Drikkeprocessen fra Doidy Cup bruger samme naturlige kæbe og tunge bevægelser som ved amning, hvilket efterlader barnets sugeevne intakt.

6+ måneder

Sundhedspersonale anbefaler indførelsen af en almindelig kop fra 6 måneders alderen. Bryst- eller flaskefødte babyer kan opfordres til at drikke fra Doidy Cup. At lære at drikke fra Doidy Cup i en ung alder kan tillade blid fravænning fra bryst til kop uden indføring af en tudkop eller sutteflaske.

12+ måneder

I løbet af denne alder ønsker børn gerne at drikke selvstændigt fra en almindelig kop, som en del af den sociale spiseoplevelse og at vise, hvor kloge de er! Sundhedspersonale anbefaler også at stoppe brugen af sutteflasker i en alder af 1 år.

Ældre Børn & Voksne

Endvidere kan Doidy Cup også bruges af ældre børn og voksne – for eksempel når man skal være i seng under sygdom eller hospitalsophold, såvel som personer med særlige behov eller ældre, der kan være kognitivt svækkede.

Doidy on the GO

Når du rejser, hold alle drikkevarer i en separat lukket beholder og koppen i en plastikpose. Du kan bruge den originale emballage til dette formål, da den kan genlukkes.

Kassér enhver drik, der er blevet forurenet med spyt (da det er åben for bakterier) og vask koppen efter hvert brug.

Husk! Lad aldrig dit barn være uden tilsyn, mens det spiser eller drikker.

Flere oplysninger: