Spørgsmål og Svar

Hvornår skal jeg indføre Doidy Cup?

Selv børn helt ned til 3 måneder gamle finder Doidy Cup nemt at bruge. Først må mor eller far muligvis holde bunden af koppen, mens kanten forsigtigt sættes på underlæben,f for at lade barnet tage efter ønske. Når babyen vokser vil den gerne holde håndtagene og drikke selv.
Før du bruger din Doidy Cup, følg instruktionerne i pakken.

Er Doidy Cup fri fra BPA?

Ja. Doidy Cup er lavet af fødevaresikker HDPE. Den er BPA-fri, phthalater-fri, PVC-fri. Den er i overensstemmelse med EN 14350 regler.

Tåler Doidy Cup opvaskemaskinen og mikroovn?

Ja. Doidy Cup tåler opvaskemaskinen (øverste hylde), fryser og mikroovn.
Vi anbefaler forsigtighed, når der opvarmes nogle drikkevarer (især mælk) i en mikroovn, da det kan føre til ujævnt opvarmning af plastik.

Er Doidy Cup genanvendelig?

Ja. Doidy Cup er lavet af HDPE, som er meget genanvendeligt. Kontakt venligst dit lokale genbrugscenter for detaljer.

Hvor meget væske kan Doidy Cup holde?

Doidy Cup har en 200 ml kapacitet.

Hvilke farver kan jeg få det i? Hvad hvis den farve, jeg vil have, er udsolgt?

Doidy Cup tilbydes i 16 forskellige farver. Hvis en farve du er interesseret i ikke er på lager, bedes du kontakte os om. leverings tid.

Bemærk venligst: Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farver og billeder af vores produkter. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af farver er nøjagtig.

Hvorfor er koppen skrå?

Det skrånende design tillader en mere naturlig opad og nedadgående bevægelse af hænder og arme (i modsætning til sutteflasker og kopper med tud, der kræver fremad og bagud bevægelse af hovedet, som ofte fører til spild). Det gør også indholdet klart synligt for barnet, når det drikker.

Anbefaler sundhedspersonale Doidy Cup?

Sundhedspersonale støtter brugen af Doidy Cup for at forhindre for tidlig tandforfald, dårlige fodringsteknikker, forsinket taleudvikling og jernmangel blandt andre sundhedsmæssige fordele. Talepædagoger bruger Doidy Cup til at undervise læbe- og tunge kontrol. Doidy Cup er også et UNICEF babyvenligt produkt.

Kan Doidy Cups bruges af handicappede og ældre?

Ja, Doidy Cup kan være det perfekte redskab til at gøre det at drikke nemt og tilgængeligt for handicappede, ældre og personer med Alzheimers. Røde og gule kopper er mere synlige for de svagtseende.

Hvor laves Doidy Cup?

Doidy Cup er fremstillet i Storbritannien. DOIDY er et registreret varemærke tilhørende Bickiepegs selskab. En familiefirma.

Som Laursenholt (også en familievirksomhed! ;)) Importerer vi kopperne og sælger og distribuerer dem i Danmark.

Hvad er forsendelsesomkostningerne?

Vi sender vores pakker med PostNord. Inden for Danmark koster det 35 kr.

Flere oplysninger: