Om Doidy Cup

Doidy Cup er videnskabeligt designet med en unik skråning for at lære børn at drikke fra en kant, snarere end fra en tud eller en sutteflaske. Sundhedspersonale og ledende sundhedsorganisationer anbefale indførelsen af ​​en almindelig kop ved omkring 6 måneder og tilskynder overgangen fra flaske til kop ved et år.

Doidy Cup kan dog bruges fra 3m+ til udpumpet brystmælk eller modermælkserstatning og undgår behovet for at introducere en flaske eller en kop med tud i fravænnings processen. Babyer finder, at drikkehandlingen er det samme som ved amning.

Fordele

  • Indholdet er nemt at se, når man drikker
  • Det skrånende design tillader en mere naturlig opad og nedadgående bevægelse af hænder og arme (i modsætning til flasker og tudkopper, der kræver fremad og bagud bevægelse af hovedet, hvilket ofte fører til spild)
  • Børn lærer at drikke fra en almindelig kop og hvordan man sætte det korrekt ned
  • Børn er mindre tilbøjelige til at drikke for meget

Teknisk

Doidy Cup har en 200 ml kapacitet. Den er lavet af jomfru fødevaresikkert HDPE og er fri for BPA, PVC og phthalater. Koppen kan steriliseres i en dampbad eller mikroovn, tåler opvaskemaskine (øverste hylde) og fryser. Alle farver er i overensstemmelse med EN14350. Vi anbefaler forsigtighed, når der opvarmes nogle drikkevarer (især mælk) i en mikroovn, da det kan føre til ujævnt opvarmning af plastik.

Flere oplysninger: