Returnering

Hvordan er reglerne for returnering?

Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere varen, giver vi 30 dages returret fra den dato, du modtager din bestilling. Vi vil derefter refundere den fulde pris.

Vær blot opmærksom på følgende:

 • Vi refunderer varerne til den pris, du købte dem til – dette gælder også varer købt på udsalg.
 • Vi tilbyder ikke at bytte varen. Du kan dog genbestille varen i den ønskede farve.
 • Du har ansvaret for de varer, der returneres, indtil vi får dem tilbage.
 • Alle varer efterses, når vi får dem tilbage.

Hvordan returnerer jeg en ordre?

 1. Tjek dine varer. For at få det fulde beløb tilbage, skal dine varer samt originalemballage være i pæn og ubrugt stand.
 2. Vedlæg pakkeseddel, ordrebekræftelse eller faktura.
 3. Pak varerne forsvarligt og skriv følgende på pakken: Retur og dit unikke ordrenummer. Det er dit ansvar, at pakken når sikkert frem til os.
 4. Sender det som pakke til: Savværksvej 14, 7870 Roslev, Denmark
  Du betaler selv for returneringen. Vi anbefaler, at du sender din pakke med trackingnummer samt modtager og gemmer indleveringskvittering. Vi modtager IKKE pakker, der er sendt uden omdeling, frankering eller pr. efterkrav.
 5.  Så snart vi modtager dine varer retur, sørger vi for at tilbagebetale beløbet, du har til gode. Tilbagebetalingen sker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur.

Så snart vi har modtaget din returpakke, sender vi dig en bekræftelse per e-mail. Vi behandler returpakker inden for 14 dage fra den dag, du sendte pakken retur.

Hvornår kan jeg forvente min tilbagebetaling?

Når vi har modtaget dine varer retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det beløb, du har til gode hos os. Vi sender dig en bekræftelse per e-mail, så snart vi har gennemført tilbagebetalingen. Der kan gå 2-30 dage, før pengene fremgår af din konto. Det kommer an på, hvilken aftale du har med din bank og kortudsteder.

Vi betaler beløbet tilbage til den samme konto, du brugte ved dit køb. Er dit kort udløbet, tilbagebetaler vi automatisk beløbet til dit nye kort.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret på alle vores varer. Dette betyder, at du kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af situationen. Dette betinges af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi anbefaler, at du altid kigger dine varer igennem ved modtagelse, og at der reklameres indenfor rimelig tid. Kontakte os på e-mail contact@doidycup.dk. Send et billede af fejlen, dit ordrenummer, og hvornår du skal bruge varen.

Vælger du at bruge eller reparere varen trods fejl, bortfalder din reklamationsret.

Sender du varen retur uden at kontakte os, refunderer vi ikke dine fragtomkostninger. I nogle tilfælde er det nemlig IKKE nødvendigt at returnere varen. Kontakt os for at finde en løsning.